Balitour

Turism intern

Litoral  |  Munte  |  Balneo  |  Agroturism  |  Delta

Sejururi

  Autocar  |  Avion  | 

Circuite

  Autocar  |  Avion  | 

Croaziere

Individual

Destinatii exotice

Luna de miere

Oferte speciale

Evenimente
Concerte
Evenimente
sportive
Shopping
Adventure
Parcuri
de distractie
City break

Impresii
de la turisti
Newsletter Pentru cele mai noi oferte, scrieti-va emailul mai jos
Curs valutar 28 Iunie 2017 Euro = 4.5179 lei
Dolar = 3.9699 lei
Starea vremii
Noutati

Home >> Termeni si conditii


Contract intre utilizator (dvs.) si Bali Tour (noi). Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditiile contractuale (Termeni si Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet Bali Tour (Site).

Site-ul va este oferit de Bali Tour, cu sediul social in Sos. Mihai Bravu, Nr. 6, Blc. P23-24, Sc C, Ap 99, Bucuresti, Romania. Va rugam sa notati ca toata corespondenta va trebui trimisa la aceasta adresa.

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel.

Serviciile Bali Tour

Bali Tour va pune la dispozitie un sistem care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita.
Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din Site avand posibilitatea de a efectua rezervari de avioane, masini sau hoteluri direct de pe Site.

Bali Tour, responsabilitatea

Bali Tour nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Informatiile publicate pe Site

Bali Tour ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ si informativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu ambasada, biroul de turism de la destinatie sau cu agentia Bali Tour daca informatiile aparute pe Site sunt de actualitate.
Bali Tour nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), daca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.
Bali Tour nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corigibile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice

Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Bali Tour si va intra in vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.
Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare cum este taxa Transit-without-visa. Bali Tour nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.
Daca utilizati "Cereri speciale / Special Requests", Bali Tour nu garanteaza confirmarea acestor cereri, dar vor fi luate in calcul de agentie si rezolvate de aceasta sau trimise catre Furnizorul de Servicii Turistice, pentru rezolvarea cererii
In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu Bali Tour pentru detalii complete. 
In momentul rezervarii unui zbor, aveti posibilitatea de a introduce detaliile cartii de fidelitate in cazul in care sunteti inscris deja intr-un astfel de program al unei companii aeriene. Va rugam sa notati ca aceste programe de fidelitate se supun termenilor si conditiilor impuse de compania la care sunteti inscris. Conform acestor reguli, premiile obtinute de pe urma acestor programe nu se aplica tuturor tarifelor sau clasei de servicii in care veti calatori. Pentru mai multe detalii va rugam contactati compania la care sunteti inscris.
Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de imbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricaror altor reguli. Va rugam sa notati ca timpul minim de imbarcare (inaintea plecarii) recomandat de companiile aeriene, este de 120 de minute pentru zborurile internationale, respectiv 90 de minute pentru zborurile interne. Unele companii aeriene doresc sa reconfirmati zborul cu cel putin 72 de ore inainte de plecare. Nerespectarea acestei reguli poate duce la anularea rezervarii dvs. de zbor. Cupoanele biletului de avion trebuie utilizate in ordine consecutiva. In cazul neresepctarii acestei prevederi, compania aeriana isi rezerva dreptul de a anula biletul in cauza.

Anulari/Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic Bali Tour despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
Bali Tour sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. Bali Tour sau Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Bali Tour isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Bali Tour.
In anumite cazuri, detaliile cartii dvs. de credit pot fi transferate catre Furnizorul de Servicii Turistice. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dvs.
Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.
Bali Tour sau Furnizorul de Servicii Turistice nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.
Plata se poate efectua cu principalele carti de credit recunoscute  
Bali Tour sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Bali Tour isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.
In scopul eliminarii eventualelor fraude, platile cu cardul de credit se efectueaza numai in prezenta titularului cu prezentarea unui act de identitate valabil. In cazul in care rezervarea dvs. este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa si legalizata din partea acelei persoane.
In cazul in care emitentul cartii dvs. de credit o cere, Bali Tour sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de calatorie la adresa dvs. declarata la momentul emiterii cartii de credit. Informatia eronata despre aceasta adresa se poate reflecta in anularea rezervarii, intarzierea livrarii documentelor de calatorie si poate determina cresterea tarifului confirmat. Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont.
In plus, pentru a minimiza efectele incercarii de fraudare a cartii dvs. de credit, inainte de a emite documentele de calatorie, ne rezervam dreptul de a efectua verificari aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. si o copie a cartii de credit, precum si un extras de cont recent.
Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

Utilizarea Site-ului

Bali Tour nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.
Bali Tour nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs .
- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
- Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
- Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Newsletter

Puteti subscrie la newsletter-ul Bali Tour, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

Interzicerea accesului pe Site

Bali Tour isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila

Responsabilitatea Bali Tour

Bali Tour nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.
Bali Tour este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

Legaturi catre alte Site-uri

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.
Bali Tour nu are niciun control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partilor implicate .
Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Bali Tour. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

Forta Majora

Bali Tour nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Bali Tour sau furnizorii sai.

Rata de schimb

Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.

Modificari asupra Site-ului

Bali Tour poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului sunt rezervate de Bali Tour. Materialul continut pe Site este proprietatea Bali Tour sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.
Numele Bali Tour precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale Bali Tour sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari.
Nu aveti niciun drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.
Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a S.C. Bali Sim Tour S.R.L. 

Confidentialitate

S.C. Bali Sim Tour S.R.L., operatorul acestui magazin online, este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sub nr. 8373 din 20/04/2011.
Prin comenzile (cererile) pe care le realizezi, consultand oferta site-ului nostru iti dai acordul expres si neechivoc ca datele tale personale sa fie prelucrate de catre S.C. Bali Sim Tour S.R.L. operatorul www.balitour.ro
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Bali Sim Tour S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sos Mihai Bravu nr.6, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice si promovarii ofertelor prin mijloace de marketing direct.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii solicitarii dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai firmelor partenere prin care se realizeaza serviciul solicitat.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. BALI SIM TOUR S.R.L. Bucuresti, Sos Mihai Bravu nr.6, tel/fax 031/4323730, e-mail contact@balitour.ro . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Politica de Securitate

Bali Tour utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. Bali Tour se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a Bali Tour.
Achizitiile online nu mai sunt de mult o noutate. Daca veti alege sa platiti cu cartea de credit, detaliile cartii dvs. de credit sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita.
Bali Tour va utiliza tehnologia Secure Socket Layer (SSL) care asigura proceselor de achizitionare online prin intermediul cartii de credit, o securitate marita.

Modificari ale Termenilor si ale Conditiilor

Bali Tour isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si a Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta

Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si Bali Tour si este guvernat de legile din Romania.

Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a
S.C. Bali Sim Tour S.R.L. 


Cazari Oferte Cazari
Early booking Oferte Early Booking
Oferte sezoniere Litoral 2016 Litoral 2016 Craciun 2015 Craciun 2015 Schi 2015~2016 Schi 2015~2016 Revelion 2016 Revelion 2016 Travel Senior Travel Senior Litoralul pentru toti Litoralul pentru toti
Last Minute Oferte Early Booking
Bilete de avion
Asigurari
Rent a car
Date contact Tel/Fax: 0314323730
 Mob:     0765511409
contact@balitour.ro
balitour.romania@yahoo.com
Delpihouse Imobiliare